Hvad er Zoneterapi?
Zoneterapi er en behandlingsmetode, der søger at forbedre funktionen i kroppen ved trykpåvirkninger på de tilhørende reflekszoner under fødderne. Zoneterapi afbalancerer, renser ud og retter op. 


Hvordan virker Zoneterapi?
Under fødderne findes reflekszoner, der er forbundet til resten af kroppen.  Disse reflekszoner kan være ømme og kan være tegn på et organ, der fungerer dårligt. Ligeledes ved ubalance og sygdom kan disse reflekszoner også være ømme. Ved at behandle disse reflekszoner hjælpes kroppen til balance og genopretning. 


Hvordan foregår behandlingen?
Når du bestiller en tid til første behandling taler vi overordnet om, hvilke problematikker du har, således jeg kan lave en behandlingsplan. Jeg anbefaler der bookes tid til 90 min. til første behandling, da vi skal tale mere om dig og dine problematikker – nuværende og tidligere helbredsproblemer, kostvaner, motion m.m. Disse oplysninger vil  blive skrevet ind i en journal og efterfølgende blive brugt til optimering af behandlingsforløbet sammenholdt med dine reaktioner på behandlingerne.

Behandlingen foregår mens du halvt sidder/ligger med alt tøjet på. Du skal blot have sko og strømper af, så jeg kan komme til dine fødder.
Zoneterapi udføres ved hjælp af forskellige trykkombinationer og systemer, der gør det muligt at tilpasse behandlingen til dig og dine problematikker. 


Hvem kan modtage Zoneterapi?
Zoneterapi er for alle - børn og voksne, unge og gamle, syge og raske, dog er der enkelte tilfælde hvor zoneterapi frarådes eller skal foregå i samarbejde med læge, f.eks. meget høj feber, smitsom leverbetændelse, dialysepatient, diabetes (insulin krævende), cancer.


Reaktioner på Zoneterapibehandling:
Reaktionerne er kroppens svar på behandlingen og kan komme til udtryk på mange måder. De kan generelt ses som kroppens forsøg på at finde tilbage til en optimal tilstand, og skal ikke ses som en forværring.


Sørg for at drikke rigeligt med vand efter behandlingen og de efterfølgende dage for at understøtte behandlingen.


Typiske reaktioner under behandlingen:
* Dyb afslappelse, varme og velvære
* Maverumlen, hovedpine


Typiske reaktioner efter behandlingen:
* Bedre søvn
* Føler sig bedre tilpas – både fysisk og psykisk
* Føler større overskud og mere energi
* Ændringer i urin og afførring – hyppigheden, lugten, konsistensen
* Sekret fra næse, da næse-, svælg- og bronkieslimhinden udrenses
* Øget svedsekretion
* Gamle skavanker/sygdomme kan for en kort periode bryde ud på ny


Kontakt mig gerne for nærmere information eller en uforpligtende samtale.